Mobilt hunddagis

Mobilt hunddagis innebär att vi, med en stor skåpbil inredd med burar, hämtar och lämnar din hund i hemmet. Efter hämtning aktiveras den under ett par timmar, med både promenad samt lek och aktivering på vår gård vid hunddagiset, varefter vi lämnar den åter i hemmet. Är du inte hemma vid dessa tider skriver vi ett nyckelavtal.

 

Skåpbilen är godkänd av länsstyrelsen och vi innehar ett transportörstillstånd för transport av levande djur som är utfärdat av jordbruksverket. Varje hund har sin egen bur som passar i storlek (enligt jordbruksverkets regler). Det är bra om den kan få med sig en filt eller någonting annat hemifrån som känns tryggt. Det finns siktskydd mellan varje bur. 

Upphämtning sker i Bålsta mellan ca kl 10.00 och 11.00 och avlämning sker mellan ca 13.00 och 14.00. Tiderna kan variera lite beroende på trafik samt hur många hundar vi har för dagen. När alla är upphämtade åker vi till dagiset och därifrån går vi promenader och är ute på gården. De som vill kan få vila inomhus en liten stund innan det är dags att åka hem.

För vem?

- För hundar som har svårt att klara av vanligt hunddagis

- För hundägare som bara behöver passning deltid

- För hundägare som vill slippa lämna och hämta själva

- För hundar som klarar av att vara ensamma ett par timmar hemma men vill ha mer än bara dogwalking

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Pinterest Ikon
  • Vit Instagram Ikon
  • Facebook