aboutus

Vi är ett litet företag med försäljning av foder och utrustning för aktiva hundar, främst med inriktning mot draghundsporten.

 

IMG_3036 (3)E.jpg

Johanna

Min hundresa började för nio år sedan, då jag köpte Amy, en blandras Siberian husky/schäfer. Efter henne kom Dia, en tjeckoslovakisk varghund, och efter det blev jag stolt ägare till en australian shepherd vid namn Wynee. Sedan dess har det bara rullat på och passionen för hundar har bara blivit starkare med åren. Nu har jag nio fantastiska polarhundar som förgyller min vardag; tre alaskan malamute, fyra siberian husky och två polarhundsblandningar.

Jag är certifierad hunddagisföreståndare och drev ett hunddagis i Bålsta mellan hösten 2018 och våren 2020. Jag strävar hela tiden efter att lära mig mer inom hund. För tillfället håller jag på att utbilda mig till hundinstruktör och målet sen är även att utbilda mig till hundpsykolog. Jag har på hobbynivå provat på olika hundsporter som agility, nosework samt spår, men min stora passion är drag, vilket är det jag tränar mest nu för tiden och trots att jag inte är en tävlingsmänniska har jag även tävlat en gång. Jag har som mål att utvecklas inom draghundsporten, tävla mer och framför allt njuta av allt som hundvärlden har att erbjuda.

Vi är H-märkta!

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Pinterest Ikon
  • Vit Instagram Ikon
  • Facebook