aboutus

Vi är ett företag som driver hunddagis samt försäljning av utrustning för aktiva hundar, främst med inriktning mot draghundsporten.

 

Vi är med och startar upp Bålsta hundcenter som är ett samarbete mellan olika aktörer inom hund. Där kommer vi att erbjuda hunddagis, dog walking/ mobilt hunddagis samt en liten butik. På Bålsta hundcenter kommer du även att hitta hundträning, hundmassage samt yrkesutbildningar.

Johanna

Min hundresa började för flera år sedan, då jag köpte Amy, en blandras Siberian husky/schäfer. Efter henne kom Dia, en tjeckoslovakisk varghund. Jag har även varit stolt ägare till Wynee, en australian shepherdtik, och nu är jag ägare till sex underbara hundar; två siberian husky,två alaskan malamute och två huskyblandningar.

Jag är certifierad hunddagisföreståndare och har gått vardagslydnadskurser, noseworkkurs samt tränat med privat tränare. Jag har på hobbynivå provat på olika hundsporter som agility, nosework samt spår, men min stora passion är drag, vilket är det jag tränar mest nu för tiden. Mitt mål är att vidareutbilda mig inom hund, samt att utvecklas mer inom draghundsporten. 

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Pinterest Ikon
  • Vit Instagram Ikon
  • Facebook