• Team Wild Things

Akiras kull ett år!

Idag är det inte vilken dag som helst, idag är det Kei och Tetsuos födelsedag! Helt galet vad tiden går fort! Tänk att det redan är ett år sedan Kei kravlade sig fram till mamma Akira och började dia, den första av fyra valpar att se dagens ljus.


Det känns lite som om det var ett annat liv. Det är så mycket som har hänt sedan dess. Då var det jobb, ta hand om valpar och vara gravid. Coronaviruset lamslog världen och sedan kom Zoey och spred ljus och lycka över tillvaron. Och den 14 blir Zoey 6 månader. Ett halvår har redan gått! Nu är vi mitt uppe i flyttkaos och renoveringar och det enda jag vill just nu är att få komma till vår nya lilla oas där vi på riktigt kan få börja en ny härlig tillvaro.


Men åter till Kei och Tetsuo! De är som ler och långhalm och går knappt att skilja åt. Otroligt vänliga och underbara individer som jag inte skulle klara mig utan nu. En stor eloge till Akira och hennes fantastiska moderskap. Hon är allt som en mamma ska vara; hon tar hand om dem, hon beskyddar dem, hon leker med dem, hon älskar dem. De är fantastiska att betrakta de här tre, en liten familj så starkt känslomässigt bundna till varandra.
Grattis också till fina bror Legolas (Kaneda) som bor hos vår kära vän i dalarna! Och vi skänker en massa kärlek till fina lilla Ryu som fick vandra över regnbågsbron bara tre månader gammal. <3

35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Pinterest Ikon
  • Vit Instagram Ikon
  • Facebook