Sök
  • Team Wild Things

Det närmar sig den stora dagen

Uppdaterad: 21 sep 2018

Det är en helt obeskrivlig känsla, men nu är det inte långt kvar tills vi slår upp dörrarna till Wild Things hunddagis och Bålsta hundcenter. Det har varit en otroligt intensiv månad, men mycket jobb och sena kvällar. Riva, måla om, bygga nytt, planera, marknadsföra, träffa kunder och hitta personal. Det är tur att vi har varit fler och att vi har fått ovärderlig hjälp. Tusen tack allihop som har hjälpt och stöttat oss! <3


Länsstyrelsen ska komma hit och inspektera vårt verk, men ännu har inte nerverna gått igång. Det kanske kommer. Nu är jag mer fokuserad på att få allting färdigt. Det underlättar att jag redan har varit med om detta förut, när vi startade upp den mobila delen, samt att jag har läst de där paragraferna om och om igen. Så jag tror inte att det är någonting som jag har missat. Men man vet ju aldrig. Hur som helst borde det inte vara någonting stort och avgörande.


I lokalen är boxarna färdiga, nu är det bara dörrar som ska göras, och sedan ska vi upp med ett par inhägnader på tomten. Efter det är det mest småpyssel för att öka känslan av hemtrevnad, det vill säga det allra roligaste.


Här är det "stora rummets" förvandling. Ner med gamla väggar och måla om.


Nya boxar och nytt golv.


Här är "lilla rummet".Tomten och träningsplanen.Infarten.


Idag fick vi också leverans från Bia bed, helt fantastiskt vad fint det kommer att bli när allt blir klart!47 visningar

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Pinterest Ikon
  • Vit Instagram Ikon
  • Facebook