Sök
  • Team Wild Things

Första dagen på det stora äventyret

Igår var den stora dagen. Vi öppnade upp dörrarna till Wild Things hunddagis på Bålsta Hundcenter! Det var sju hundar som fick inviga det stora äventyret. Det var skönt att det inte var ännu fler hundar, just så där första dagen.


Jag var astrött på kvällen, benen bar knappt, jag var tvungen att kasta in handduken och gå till sängs tidigt. Men det var en stor dag, för det var första dagen på det stora äventyret. Äventyret som bara damp ner i mitt knä en helt vanlig dag. Visst är det häftigt att livet bara kan förändras så totalt över en dag? Det har det gjort förut, men det var en tragedi, det här är lycka.


Det var en lång dag. Jag öppnade 6.30 och stängde 18.00. Men sen kommer det att komma in mer personal och då kommer vi att dela in dagarna i olika pass. Man måste ju tänka på att man ska hålla i längden. Dogwalkingen har också kommit igång så smått, och det mobila hunddagiset rullar igång i morgon.


Livet går för fort just nu, dagarna är fulla. Jag somnar med ett leende. Eller ja... jag hinner oftast somna innan huvudet når kudden. Jag får berätta mer en annan gång. Helt enkelt. Men känner mig otroligt glad över att vi har kommit hit nu, efter allt slit.
Jag har också börjat hänga upp utrustning till försäljning, så bit efter bit faller på plats. Nu kör vi!206 visningar

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Pinterest Ikon
  • Vit Instagram Ikon
  • Facebook