• Team Wild Things

Nu är det nära

Vi har de senaste veckorna levt i en plågsam väntan, men nu drar det igång på riktigt och nästa vecka flyttar vi om allting går som planerat! Allt jobb som ligger framför oss känns inte ens betungande, bara roligt. Jag har så mycket tankar och idéer för vårt nya lilla paradis. Att få bygga upp från grunden hur vi vill ha det för hundarna och deras träning, vårt liv kommer att bli någonting helt annorlunda än vad det är nu. Med skogen och dragvägen inpå knuten kommer allting att bli så otroligt mycket smidigare och roligare.


Nu börjar också temperaturerna sjunka så pass mycket här att det går att köra mornar och kvällar. I Söndags var vi på dragträff på skorkebo gård. Jag verkligen älskar de här dragträffarna! Att träffa andra draghundsmänniskor och deras hundar, att köra tillsammans och all den träning som detta innebär. Jag körde med Hiku som presterade över förväntan med tanke på att det egentligen var lite för varmt för henne, så det fick bli en väldigt kort sträcka. Men dagen bjöd ändå på trevliga människor, lite drag samt gos med underbara samojedvalpar! För er som bor inte alltför långt från Sala så rekommenderar jag verkligen dessa träffar. Och än en gång träffade vi på ett trevligt par som jag känner igen från instagram, och det är alltid lika roligt.


I går åkte jag även till Emilia och vi drog en lång runda på drygt 8 km i skogarna nära Tärnsjö. Jag körde först Ragge och Akira och de var taggade till tusen. Akira har egentligen inte dragit så mycket sedan Kei och Tetsuo föddes, för förra vintern var ju så bedrövlig, plus att jag var gravid med alla krämpor som det medförde. Efter första rundan körde vi en lite kortare sväng och då provade jag att köra Aisha för första gången, vilket gick jättebra! Hon verkade först inte riktigt förstå vad det var vi skulle göra, men när poletten väl trillade ner var det som om hon blev tokglad och for fram i en väldig fart. Jaha, ska vi springa? Gud vad roooligt! Den tjejen blir nog rolig att sätta in i ett spann sen. Nu börjar vi komma på banan igen och nu väntar vi bara på att höstkylan ska komma på riktigt!53 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Pinterest Ikon
  • Vit Instagram Ikon
  • Facebook