• Team Wild Things

Senaste tiden i bilder

Jag sitter här framför datorn i syfte att åstadkomma några rader jag kan kalla för inlägg. Men sanningen är den att min hjärna är helt slut. Gårdagen ägnade jag åt en massa bokföring, budgetering och planering inför framtiden. Och istället för att känna inspiration kände jag mig närmast traumatiserad. Det får vara nog nu.


Det är nog bara att acceptera; min hjärna har tagit skada. Jag är sedan tidigare ganska van vid att den brukar vara lite på högvarv, så där lagom och kreativt. Jag är envis av naturen och rätt bra på att tänka positivt (i alla fall efter att jag först brutit ihop). Men min hjärna har gått alldeles för mycket på högvarv det senaste året, och inte på det där innovativa och kreativa sättet, utan på grund av överbelastning. Jag vet, jag tjatar om det här, men det är bara för att jag själv inte riktigt kan acceptera de konsekvenser som det har lett till. Jag blir fortfarande förskräckt när jag märker vilken enormt begränsad kapacitet jag har nu jämfört med för några år sedan.


Och det är nog en stor sorg i mig, och en skräck. Jag har alltid kunnat lita på min egen kapacitet någonstans, ett inre driv som alltid funnits där. En vilja att skapa och åstadkomma saker. Jag har älskat att skriva sedan jag var barn, och att komponera ihop en text har aldrig varit några problem; jag har ju skrivit romaner för bövelen. Men nu kan jag sitta och stirra på skärmen i flera minuter och det är helt tomt i hjärnan. Det gör mig rädd. Det gör att jag inser att jag behöver vila och återhämtning. Kanske under längre tid än vad jag trodde.


Nu blev det ju kanske ett inlägg i alla fall, även om det inte behandlar det ämne jag hade tänkt. Men fotografera orkar jag göra, det kräver inte samma tankekraft. Så jag kan berätta om den senaste tiden i bilder.
46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Pinterest Ikon
  • Vit Instagram Ikon
  • Facebook