• Team Wild Things

Skogen runt knuten och frid i själen

Detta är en prövningarnas tid för en otålig människa som jag. För er som har hundgårdshundar, gärna flera stycken, så vet ni hur lång tid det tar när man ska bygga. Det som känns extra surt är att Andreas var permitterad hela september, alltså den tid vi hade planerat att få tillträde till nya huset och kunna bygga upp hundgårdarna från morgon till kväll. Men eftersom allting drog ut på tiden sammanföll tillträdet istället med att Andreas började jobba heltid igen. Extremt dålig tajming! Så nu ska vi försöka smälla upp ett helt hundgårdskomplex kvällstid efter Andreas jobb. Jag har svårt att hjälpa till i någon större utsträckning då jag har bebis att ta hand om. Min mamma har varit väldigt behjälplig, samt ett par hjälpsamma, underbara vänner. Som om det inte vore nog med allt bygge så har Kei och Akira börjat löpa, samt att Zoey har haft feber, så man kan lugnt säga att det har varit lite mycket!


I måndags kom i alla fall gruset, och Andreas har tagit ledigt torsdag och fredag, så nu har vi några dagar då vi kan jobba utav bara h-vete. Vi är i nya huset om dagarna och sover i princip bara hemma. Hemma och hemma... i det gamla huset snarare. Jag har redan flyttat på ett mentalt plan.


Att flytta hundarna blir nästa utmaning, eftersom vi måste ta ner de gamla hundgårdssektionerna och sätta upp dem på nya stället. Vi jobbar nu på ramverket samt underlaget i hundgårdarna, och när allting sånt är klart blir det till att flytta gallren. Vår tanke är att vi ska flytta en grupp i taget, men det kommer minst sagt att bli spännande!


Trots att vi ännu inte är inflyttade än, och trots att huset är pyttelitet så trivs jag bättre där än vad jag någonsin gjort i det gamla huset. Det är liksom en känsla bara, och en övertygelse om hur jag vill leva. Tanken är ju såklart också att vi ska bygga ut huset så att vi får mer boyta, för det var för tomten och läget som vi köpte det. Det är det som är viktigast, det enda man inte kan ändra på. Men jag behöver inget stort och pampigt, bara ett litet ställe där jag trivs, där jag finner ro och där jag kan få ägna mig åt familj och hundar. Med skogen runt knuten och frid i själen.45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Pinterest Ikon
  • Vit Instagram Ikon
  • Facebook