• Team Wild Things

Spännande höst

Jag tittar löjligt ofta på väderleksrapporterna på min klart.se-app. När kommer hösten? Låt den komma snart, jag är redo!


Jag har levt i en bubbla ett tag nu, - jag, hundarna och Zoey. Jag behövde verkligen den tiden för att ta en paus från allting och bara tanka energi. Men nu känner jag att det börjar hända saker i min hjärna igen. Jag börjar känna mig lite utvilad, kreativiteten börjar komma krypande tillbaka och det är en röst i mitt bakhuvud som har börjat viska saker. Det är inte längre tomt. Jag går inte längre och lägger mig klockan åtta om kvällarna för att maskineriet har lagt av för dagen. Kugghjulen har hakat i varandra igen.


Kort och gott; jag börjar känna inspiration igen, och det är en fantastisk känsla! Och det bästa är att vi har så mycket positivt framför oss. Flytt till ett nytt litet smultronställe som kommer att förändra hela vår tillvaro. Jag tror faktiskt inte att jag förstår exakt HUR mycket det kommer att förändra. Jag kommer inte längre att behöva vara stressad för att hundarna låter lite, vi kan gå ut i skogen direkt från gården, vi har en fin liten grusväg direkt från huset för promenader och dragträning. Jag kan ge hundarna ett ännu bättre liv, och jag längtar så att jag nästan spricker. Tillträde planeras till början av september, så allting är i full gång. Det bästa är att vi har fått godkänt från banken att flytta innan vi säljer vårt hus, vilket innebär att vi kan flytta hundgårdar och allt innan vi har visning på vårt nuvarande hus. Så nästa helg har vi dragit ihop ett gäng människor som ska hjälpa oss att komma igång med hundgårdarna på det nya stället. Vi kommer att bo väldigt trångt då det är ett litet hus, så det kommer att bli lite av en utmaning, men tanken är ju att vi sedan ska bygga ut. Jag har ju alltid sagt att tomten och läget är det viktiga, för det är det man inte kan ändra på. Och så blev det verkligen, vi blev väldigt förtjusta över läget. Det är också en fördel att det är väldigt nära Enköping också, där Andreas jobbar. Och som alla vet; finns det hjärterum finns det stjärterum.

Det som också känns väldigt kul och som ger mig motivation är att hösten snart är här och vi har en bunt unghundar att köra in, vilket ska bli superkul! Det är Embla, Nadako, Kei och Tetsuo som ska få på sig dragselen och påbörja livet som draghund. De har ju fått prova på det här med dragsele tidigare, men nu blir det på riktigt och min känsla är att alla fyra kommer att älska det! De är alla hundar med spring i benen, om jag säger så. Jag har redan börjat planera på det nya stället var vi ska ha våra starter och hur vi ska kunna rigga upp allting på ett bra sätt. Efter att ha genomlidit vintern 2020 höggravid och med urdåligt väder så önskar jag mig verkligen av hela mitt hjärta en bra dragsäsong.60 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Pinterest Ikon
  • Vit Instagram Ikon
  • Facebook