Sök
  • Team Wild Things

Tar nya tag med bloggen


Jag har varit riktigt dålig med dagisbloggen, det erkänner jag villigt! Men jag tänkte att jag skulle bättra mig på den punkten och faktiskt dela med mig lite mer om vad vi gör på dagarna och var som händer och är på gång inom verksamheten.


Det som är nytt nu efter nyår är att vi har börjat med ett schema för aktivering. Det är olika teman olika dagar och på onsdagar har vi en vilodag. Självklart får ni ha åsikter om vad ni vill att vi gör, alternativt inte gör med era hundar.


Vi vill att hundarnas dagar fylls av glädje, och att tiden i boxen är till för vila. Det går allt bättre för hundarna att verkligen koppla av i boxen när ingenting annat händer. Vi har fortfarande inte fyllt alla platser, så några vovvar till kommer att tillkomma, men sen hoppas vi på en så stabil grupp som möjligt!


Jag bjuder på lite bilder från den senaste tiden och önskar er en bra söndag!

24 visningar

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Pinterest Ikon
  • Vit Instagram Ikon
  • Facebook