Search
  • Team Wild Things

Uppföljning av nya rutiner och glada dagar

Nu har vi arbetat efter de nya rutinerna ett litet tag och vi känner oss positiva. Sedan vi började ta emot hundar på nedervåningen på mornarna, samt lämna ut dem på eftermiddagarna har gjort att ljudnivån och stressen har blivit betydligt mer dämpad. Visst skälls det fortfarande, då hundar snabbt lär sig att känna igen när det händer saker, men det är inte i samma intensitet som förut, plus att det lägger sig betydligt snabbare. Så med tiden kommer det nog bli allt lugnare vid dessa tillfällen.


Vi hoppas att ni kunder också upplever hämtning och lämning som lugnare, för vi tycker också att det är trevligt att faktiskt kunna prata med er utan att behöver skrika för att överrösta hundarna. Vi tar gärna emot synpunkter och förslag från er kunder såklart!


Karro har också kommit igång med att sy DW-selar, och en del hundar har fått testa att dra t ex kätting på promenaderna för att få lite extra utmaning, samt en uppgift, vilket de flesta hundar uppskattar.Hundgruppen fortsätter att utökas och många har nu fått en kompis att dela boxen med, de som vill det.


Den 7 februari hade vår hundmassör Anna en föreläsning om den aktiva hunden här på Bålsta hundcenter, vilket var otroligt spännande och lärorikt! Hon visade också lite enklare stretching och min äldsta dam Amy fick visa :)
Trots att hela gården är täckt av is så upplever vi glada dagar här på hundcentret och mycket roligt finns att se fram emot !

79 views

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Pinterest Ikon
  • Vit Instagram Ikon
  • Facebook