Sekretesspolicy

 

Vi på Wild Things värnar om din integritet, och det är viktigt för oss att dina uppgifter skyddas när du har varit i kontakt med oss. 

Insamlande och användande av uppgifter

Vi samlar enbart in uppgifter som är relevant för oss, oavsett om du är kund hos hunddagiset eller på webshopen.  Personlig information samlas bara in om du tillhandahåller oss med sådan information, exempelvis via intresseanmälan för hunddagisplats, och används bara för att behandla dessa förfrågningar. Vi samlar också in personlig information som du tillhandahåller när du gör en beställning eller när du kontaktar oss i vår webbutik. De uppgifter vi samlar in är de uppgifter som du själv fyller i på webbplatsen, alternativt som svar på frågor via mail. Dina uppgifter behandlas enbart av oss på Wild Things. Uppgifter som är inaktuella raderas. 

Vi sparar dina uppgifter så länge det finns en pågående tjänst, förfrågning eller annat typ av pågående ärende. 

Samtycke

När du lämnar in en intresseanmälan för en hunddagisplats samtycker du samtidigt till att vi sparar och hanterar dina uppgifter. Du lämnar också samtycke när du gör en beställning i webbutiken eller tar kontakt med oss via mail. 

Marknadsföring

Vi använder inte dina uppgifter för att göra riktad reklam eller annan marknadsföring. 

Dina rättigheter

Du som kund har alltid rätt att få veta vilka uppgifter som finns sparade om dig och hur de används. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke eller att få dina uppgifter bortglömda. 

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Pinterest Ikon
  • Vit Instagram Ikon
  • Facebook